Utmärkelser & Media

Swedish Design Awards 2018

2018/03/28

Upp, upp, upp


Det är med blygsam stolthet vi vill tillkännage att ACX Power Ascender, framtagen åt ActSafe Systems, har blivit nominerad av Design S i kategorin Industridesign & Produktdesign B2B, 2018!

ACX: Power Ascender:s framgångshistoria fortsätter att sprida sig. Vi är givetvis glada att se hur både marknaden och designvärlden enas om att detta är en produkt framtagen för att firas upp i topp. Vi ser nu fram mot den 11:e juni då vinnarna kommer att utses under Design S-dagen på Kulturhuset i Stockholm.

 

Om Design S


Design S – Swedish Design Awards är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designers, formgivare, arkitekter, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse.

I år är det elfte gången som utmärkelsen delas ut. Design S – Swedish Design Awards samarbetar med flera branschorganisationer som tillsammans med Svensk Form och juryordförande Lisa Lindström tar fram juryn och bidrar till prisets enorma bredd inom samtliga designdiscipliner.

 


 

 

 

Dela